✔Come on, let's do it

Imorgon är det första december och det är 24 dagar kvar till Julafton, inte alls långt kvar tills julklapparna är här. En rolig julklapp för min del hade varit om vi vinner matchen den 19 december, innan jul. Vi har fortfarande match uppehåll och jag tycker att vi ska passa på att ha Roligt på träningarna, peppa varandra att komma ner. Det har varit få på träningarna den senaste tiden, vilket gör det svårt att få till riktiga övningar. Men om vi peppar varandra att komma ner och har roligt på träningarna så blir det mycket roligare.

Tänk på hur bra det har gått för oss, vi har verkligen gjort grymma macther och vi har kämpat så in i norden. Vårt passningsspel ser allt bättre ut för var match som går och skotten likaså, vad har vi att förlora? Kom igen nu tjejer, nu tränar vi järnet (':



Kom igen, nu kööööööör vi !



✔ yey

Det var ett tag sedan, men jag tycker att hemsidan har blivit väldigt fin med bilderna som togs för ett tag sedan :') Nu blir det verkligen en mer personlig Wings sida. På damernas sida så pryder Sofia sidan och på killarnas är det Daniel Hellgren som skottar på mål. Mycket fint får jag säga :')



✔ Träning

Godkväll! Helgen gick som vanligt väldigt fort och det är åter dags för måndag, vilket betyder träning. Wieow! Det har dock känts väldigt tomt i helgen utan match och jag känner att de närmsta två helgerna kommer vara likadana. Trots att det kan vara skönt att vara ledig en helg, så tycker jag tre helger känns väldigt långt för matchuppehåll, eller vad säger ni? Men, det ger ju oss tid till att förbättra vår taktik, våra skott, vårt samarbete och allt det vi behöver träna på för att bli bättre på planen :')


✔ Hmm...


... lite dåligt med kommentarer!
Skriv gärna vad ni tycker om bloggen :'D




✔ Ett gott skratt förlänger livet

Ni kanske har varit inne på www.felsms.com innan? Om man vill pigga upp tillvaron lite så kan man ju alltid gå in där och kika lite vad folk har skickt för fel sms till bl.a. sina föräldrar. Sjukt rolig sida må jag säga!


Till: Pappas chef
Sms: Du suger ju fett förfan!!!
Svar: Vem är du?

Förklaring: Skulle messa en polare men råkade skicka till pappas chef. Han visste ju inte ens vem som skickade till honom.

/Kalle



Till: Chefen
Sms: Skulle lägga en diskret fis men råkade bajsa lite i brallan, kan du komma över med ett par extra kallingar?
Svar: Jag har tyvärr inga på kontoret och i framtiden vill jag helst inte höra sådant, tack.


Förklaring: Som sagt skulle jag prutta lite diskret så att ingen hörde eftersom jag kände mig lite dålig i magen, skulle skicka till min fru som kunde kommit med nya kallingar men smset råkade komma till chefen. Föstå vad jag skämdes!

/Andreas



Till: Chefen
Sms: Hej älskling! vilken bh-storlek var det du hade nu? jag har glömt det
Svar: Haha, du nu har du nog skickat lite fel

Förklaring: Jag skulle fråga frun om hennes bh-storlek men råkade skicka det till chefen istället. Pinsamt, var nog mitt värsta sms jag skickat fel.

/Olle


Till: Chefen
Sms:
Nu drar vi till Åre. Fy fan vilket röj det kommer bli.
Svar:
Ringde inte du mig för 1 timme sedan och sa att du var sjuk. Det lät som du skulle dö.

Förklaring:
Ja det var ju inte chefen som skulle haft smset utan en av polarna som skulle med till Åre som det skulle landa hos. Det var så pinsamt att jag hade ont i magen hela resan. /Tian


Till: Chefen
Sms: Imorgon är det ju löning, får jag bjuda dig på middag?
Svar: Nej tack, men tack ändå!

Förklaring: Mitt sms skulle inte chefen. Det skulle till en tjej. Han måste trott jag va bög eller nåt.

/Joakim




✔ Långt uppehåll

Ja, tjejer, eller ska jag säga damer? Vi är ju ett damlag! I vilket fall så har vi ett uppehåll med matcher på ett tag. Vår nästa match är inte försen den 19 december då vi möter Backadalen på hemmaplan, 5 dagar innan Julafton (och alla julklappaaarna). Tråkigt jag vet, men vi kanske behöver ett litet uppehåll från matcher allihopa nu ett tag tror jag. Så kommer vi nog vara taggade och glada till matchen mot Backadalen. Gäller nu bara att alla kommer till träningarna så att vi får upp taktiken och stämningen i laget ordentligt till dess :') Ni är Goa tjejer hela högen <3

Än så länge har vi spelat sammanlagt 8 matcher, fyra av dem har vi vunnit pch fyra av dem har vi förlorat. Såhär långt tycker jag att vi har gjort bra ifrån oss och det känns bra. Vi har gjort hela 35 mål och vi har släppt in 35 mål. Den enda matchen som vi har släppt in två siffrigt är mot Burås och den matchen vet jag inte riktigt vad vi höll på med. Annars har vi förlorat med 1 måls skillnad och vunnit med högre siffror.

Vi får ju tänka på att vi i början av säsongen sa att vi skulle ha som mål att hålla oss kvar i serien. Jag tycker att vi ska försöka ha roligt så mycket som möjligt tjejer. Vi får tänka på att vi faktiskt har gjort väldigt stora framsteg det senaste och det får vi har med i bagaget varje match vi spelar!


Kram på er




✔ Hoppsan sa,

Kära läsare, jag tänkte visa ett klipp på saker som ni inte skall testa hemma. Dock varnar jag för: hysteriska skrattanfall ! ! !


 

 


✔ Självklart

Jag läste nyss i Härryda-posten att Pixbos damer vann på bortaplan mot Rönnby med 5-6. Självklart ska de passa på att vinna när man inte kollar. Det har varit så den senaste gångerna som jag har tittat på Pixbo matcher, dem har alltid förlorat. Några dagar efter läser jag i tidningen läser jag att dem har vunnit mot ett annat lag och gjort en toppen match. Kan det vara jag som är deras olycksfågel eller är det bara jag som väljer att gå på fel matcher? Jag tror nog på det senaste alternativet. Nästa gång ska jag allt välja att gå på "rätt" match (a)



✔ Somliga går med trasiga skor

Lite go vardags musik att lyssna på såhär mitt i veckan.




✔ Rökfria veckan

Denna veckan är det faktiskt rökfria veckan, dags att passa på att sluta röka? :'D Jättebra tillfälle att göra det nu. Läse en artikeln om hur tobaksförsäljningen går till och det ser inte vackert ut får jag säga. Ca 78 000 barn arbetar på tobaksplantagen då familjen har lite arbetskraft I Malawi. Barnen får nikotin i blodet genom bladen som de bär fram och tillbaka och som de sedan hänger upp för torkning. Detta leder till "tobacco sickness", vilket är nikotin förgiftning i blodet och många av dem dör p.g.a. detta. Dessutom så arbetar barnen med bekämpningsmedel som gör att de får olika sjukdomar och som kan vara dödliga för barnen!

När man läser detta blir man väldigt illa berörd. Att det ens kan förekomma förhållanden som dessa för barn som knappt har fyllt 6 år. Barn ska vara barn och inte behöva arbeta tolv timmar för att familjen ska klara sig. Lönen för tobaken är minimal!


Läs artikeln om barnen HÄR och HÄR och skapa din egen åsikt.



"Är det OK med nikotinförgiftade femåringar?"


Barn som arbetar på en tobaksplantage. Genom bladen blir de nikotinförgiftade genom huden. Nikotinet åker sedan ut i blodet och ut i kroppen!


Ett annat barn arbetar med bekämpningsmedel som skapar allvarliga sjukdomar hos barnen. Barnen andas in bekämpningsmedlen när de arbetar!








✔ Match kommentar


Jag har fått en kommentar av Lennart från matchen mot Stenungsund i lördags, såhär tycker han; Tjejerna gjorde väldigt bra ifrån sig, jag har inte sett en sådan bra match på länge. Väldigt bra passningsspel under hela matchen, dem tittade verkligen upp och snygga avslut och skott på mål. Tjejerna var före hela tiden under matchens gång! Det var en riktigt bra match helt enkelt, väldigt roligt att se. Veronika fick pris som bästa spelare och hon gjorde ett snyggt vollymål. Det var många som gjorde sin bästa match hittils!


Vi tackar för den fina kommentaren =')



✔ Vad hände där?

Ja, vad ska vi säga om dagens match mellan Pixbo - Mora?! Pixbo hade spelet de första två perioderna, riktigt fint passningsspel och snygga skott på mål. De leder med 5-2 in i den tredje perioden. Under tredje perioden vet jag inte vad som händer, kanske gick dem och köpte korv!? För de tappar allting och Mora tar ledningen stort och lägger mål efter mål. Pixbo har ingen andress på bollen och det funkar inte alls med spelet. Trots time-out för lite snack och pepp-talk så fungerar inte spelet. Det blir förlust för Pixbos damer med 7-12!

Dock var båda lagen väldigt starka och jag tycker att passningspelet är fint. Men någonstans tappar Pixbo sitt spel och Mora tar över matchen i slutet.







Mål för Pixbo.




Bra siffra på matchtröjan får jag säga (':


Mål för Mora.






Bättre lycka nästa gång Pixbo.


✔ Pixbo match

Tjohoo Bloggeeen! Då var det måndagen den 22 november och ikväll ska vi gå på Pixbo match med laget. Vi ska se damerna denna gången, vilket jag inte burkar kolla på. Det har blivit att man har kollat på herrarnas matchern när det varit Pixbo ^^, Men lite variation skadar inte! 

Klockan 17.15 ska vi mötas vid Wallenstamhallen i Mölnlycke, eftersom att matchen börjar kl 17.30. Dem skall möta KAIS Mora IF. Pixbos damer ligger än så länge först i serien med 24 poäng och tätt därefter ligger Rönnby och Dalen som båda har 21 poäng. KAIS Mora IF ligger på en än så länge delad sjätte plats med 16 poäng. Kan man tippa på att Pixbo har ett litet försprång och vinner denna matchen?

Direkt efter denna matchen kommer även herrarna att spela, dock inte försen kl 20.15 och dem skall möta FC Helsingborg. Vi får hoppas på att det blir en spännande match att titta på ikväll. Dem kommer att sändas på TV4 SPORT.



KÄLLA - ( klicka på länken, så kommer ni till Pixbos sida )


✔ Vinst mot Stenungsund

Läste på hemsidan att vi vann mot Stenungsund med 4-2 igår och att segern var klart vår! Bästa matchen hittills, där skotten sitter som de ska och vi presterar grymt bra. Väldigt roligt att höra att vi gör framsteg tjejer! För vi har verkligen gjort stora framsteg om man ser tillbaka. Extra roligt är det när man har följt detta laget från första början, då vi knappt kunde göra en pass. Tills nu när passen sitter som de ska och där vi får till skotten riktigt bra. Väldigt roligt att se tjejer!


Nu är det bara att kämpa på, med några nya i laget som vi varmt välkomnar denna säsongen.



✔ Dagens skämt


En turk gick in på en buss. Innan han satte sig ner frågade han en nunna om hon ville ha sex. Då sa hon nej, nunnor gör inte sånt. När turken gick av bussen sa busschauffören till honom: - Om du vill sitta på den där nunnan, kom till det där klostret med lösskägg och en vit rock klockan tolv i morgon. Nästa dag gick turken dit med sin förklädnad. Då träffade han nunnan. De gick iväg till ett rum och hade det. När de kom ut tog turken av sin förklädnad och sa att det var han som var på bussen. Då tog nunnan av sin förklädnad och sa att det var han som var busschauffören.



✔ Dagens skämt


Två tomater stod vid ett övergångställe. Det gick den ena ut på vägen. Då gjorde den andra det också. Då sa den första tomaten: Vad gör du! Nu förstörde du ju skämtet.


✔ SNÖ

Det är allt tur att vi spelar inne, tittar man ut så ser det inte så inbjudande ut att vara ute och spela faktiskt. Det har till och med börjat bli slaskigt uta Redan. Snön har knappt legat en kvart!




✔ Dagens skämt


Två sandkorn var ute i Saharaöknen. Då sa det ena sandkornet:- Jag tror vi är omringande



✔ Good luck Chuck

Lycka till på matchen idag tjejer! Jag kan inte delta idag då jag har en del att göra en lördag som denna, men jag hoppas att det går bra för er. Mina tankar går till er ikväll ;') Idag är det dags för oss att möta Stenungsund som är ett starkt lag. Tänk på att har roligt på planen tjejer, då presterar man som bäst och glöm inte att ta med positiviteten <3


Good luck today!



✔ Pixbo match

Vi har ju blivit inbjunda till att se en pixbo match som damerna ska spela den 22/11, alltså nästa måndag. Det har dock varit lite oklart när macthen skulle äga rum. Först trodde vi att det var på lovet, men så var det inte. Sedan trodde vi att den skulle vara i måndags, men så var det inte heller :P


Men nu är det lite mer solklart när matchen skall vara,
på hemsidan står det att det är den 22 november. Alltså denna måndagen! Det är alltid roligt att titta på innebandý i eliten då det är väldigt fartfyllt och det är inte en lugn stund på planen. Det finns mycket att lära genom att bara titta på matcherna, man ser hur spelarna rör sig. Speciellt så ser man ju luckorna bättre som man inte gör när man spelar på planene. Mycket lärorikt!


Det hade väl varit roligt att gå på lite fler Pixbo matcher med laget? :')



✔ Träning

Idag är det onsdag, denna veckan igen! Som alltid på onsdagar så har vi träning att se fram emot. Måndagens träning var väldigt rolig då alla var pigga och glada. Dock blev det lite kaos när vi skulle spela match då vi hade fyra backar i ett lag, jag fick bl.a. spela forward och jag är ju inte riktigt van vid att röra mig så mycket och hitta luckorna. Så det var lite förvirrande faktiskt, men roligt :')


Ha en bra dag!



✔ Match låtar

Frida har ju fått i uppdrag att göra en rolig skiva som vi kan ha till våra matcher, låter som en väldigt bra idé tycker jag :') Det är alltid roligt att ha lite goa låtar att värma upp och peppa till. Skivan blir nog superbra att ha med som lite pepp innan matcherna (':





Frida in action ('=


✔Söndagens match

Det var ju match i söndags, som alla säkerligen redan vet. Anledningen till att jag inte har skrivit är att mitt internet har ballat ur lite. Det fungerar lite när det vill och nu har det inte fungerat på två dagar. Sorry för detta!

Åter till matchen, denna helgen var det dags att möta Herrestad som vi inte har mött innan. Denna matchen var verkligen vår match och vi kämpade på som bara den på planen. Vi fick verkligen till passningsspelet och några riktigt snygga avslut där bollen satt rätt i mål. Alla var verkligen jätte duktiga och det kändes som en välförtjänad seger med 6-3 på hemmaplanen. Några skadade denna matchen och jag hoppas att ni kommer tillbaka så snart som möjligt, vi behöver alla i laget <3

Kommentar från Coach; Matchen var bra i sig, vi ägde hela matchen. Det gick upp och ner i vissa perioder, men i det stora hela var det vår match. Båda lagen höll bra! Men vi vann matchen och det var gött (';



Grattis till Sonja också som denna gången blev matchens lirare







✔ Kommentarer


Jag vill att ni skriver vem det är som kommenterar bloggen, mycket roligare då.
Sedan vill jag inte ha tråkiga kommentarer då jag tappar lusten att skriva i bloggen då. Försöker att skriva så mycket jag kan och hinner och självklart om jag har ngt att skriva! Kan bli lite tråkigt ibland, men så är det.




✔ Brrrr

Allt bra med er? Tycker ni om kylan som har kommit? Det är ju alltid roligt med lite snö. Bygga snögubbar, bygga grottor. Eller så kan man vara lite mer kreativ och bygga en innebandyplan, vad vet jag!

Denna söndagen är det dags för match, återigen dags att tagga. Det är hemma match denna gången och vi ska möta Herrestad, ingent lag som jag känner igen sedan tidigare i alla fall. Men det är ju alltid roligt att möta nya lag! Senaste info från matcherna är att vi har vunnit två matcher och förlorat fyra, dock har det varit många matcher då vi bara förlorat med ett poäng. Denna matchen hoppas jag på pigga och glada tjejer :') Man ska ju som sagt ha roligt på planen i första hand.

 

 


✔ Go träning

Go träning igår tjejor! Roligt att vi har börjar med en lite mer seriös uppvärmning med förebyggande träning för skador på matcherna. Vi har ju haft väldigt många skadade den senaste tiden. Så förebyggande träning är någonting som vi behöver! Gött kött!

Att slå ihjäl tiden, detta monster, är våra allra vanligaste och mest tillåtna sysselsättning. / Charles Bauderlaire




✔Late

Jag höll på att lägga huvudet på kudden, tills jag kom på att det är faktiskt träning idag kl 21.15. När träningarna är så sent hinner man nästa glömma av att det är träning, man tror att man redan har varit nere och tränat. Men så är det inte! För det är måndag och den sena träningen börjar om ca en halvtimma. Det är bara att sätta på sig träningskläderna, dra sig ut i kylan för att ställa sig på planen och värma upp :')


Ses snart ('=


✔ En jämn match

Dagens match var inte jag med då jag tränat för dåligt, olika anledningar. Så kan det vara ibland! Men jag läser på hemsidan att vi spelade en bra och jämn match mot Älvstranden, dock orkade vi inte hela vägen och det blev en förlust med 3-2 på borta planen. Första perioden slutar 2 lika, men Älvstranden tar hem segern redan i andra perioden då den tredje slutar 0-0.

Jag vet att ni kämpade på bra idag tjejer, det gör vi alltid. Vi får tänka på att förra säsongen var helt fenomenal då vi vann alla matcher och hela serien. Detta kommer jag ha med mig hela denna säsongen och det pushar mig i alla fall :') Jag har försökt få en kommentar från Coach om dagens match, men har tyvärr inte fått något svar.

Hoppas att ni har haft ett bra höstlov förresten! Med Halloween, alla helgona och allt vad det har varit.



Vi får ladda om med en ny go vecka framför oss!




✔ Meow

Helgen är här med nya goa äventyr, eller vad säger ni? I alla fallnya äventyr på innebandy planen. För denna helgen är det ingen vila utan det är dags för att spela match igen. Denna gången skall vi möta Älvstranden på borta plan och jag hoppas att ni taggar järnet denna helgen. Hur ni taggar är upp till er ;') Matchstart kl 14.00.



Fina fisken, Simma lugnt ٩(-̮̮̃•̃)۶


✔ Match

Här kommer lite bilder från vår senaste match mot Burås.



Happyface på Julia ;')


Vanja är taggad, as allways.


Rasmus småfunderar på dagens taktik.


Anna kör för fullt på planen.


Landvetter Wings Damlag.


Puss & Kram, c",)


RSS 2.0