✔ Dålig update

Jag vet, jag har uppdaterat dåligt det senaste. Men så kan det vara ibland, hoppas att ni har haft en go innebandy vecka då jag inte har varit på träningarna denna veckan kan jag inte säga hur det gått ;') Haft en del att göra!

Matchen i söndags gick bra första perioden då vi verkligen spelade grymt bra. Vi fick till passningarna framåt och spelet var riktigt bra. Men så kommer vi in i andra perioden och vi tappar matchen totalt och vi tar oss inte ur snedsteget resten av matchen heller. Det slutar med att vi förlorar med 11-2 mot Burås. Jag vet inte riktigt vad som hände denna matchen tjejer, vi får försöka ta nya tag tills nästa match.

Denna helgen är det vila som gäller då vi inte har ngn match. Nästa match är inte försen nästa söndag, den 7 November. Kan var gott det ibland också! Hoppas att ni har en bra helg, det är ju faktiskt Halloween denna helgen och jag antar att folket ska på Halloween party och klä ut sig :')



Simma lugnt ٩(-̮̮̃•̃)۶


✔ Match

Tjolahopp godingar! Hoppas att ni har haft en super bra helg, för det har jag hat. Outstanding! Men nu är det dags att tagga för hemma match mot Burås kl 14.40 i landvetter idrottshall. Som sagt; glöm inte att dricka litervis med vatten :'D Denna matchen är även denna historiskt då vi kommer att gå ut och spela med Hela FYRA FEMMOR. Ojojoj, vad vi kommer att springa idag och vara pigga. Eller vad säger ni?



Puss och kram skumbanan, <3



✔ Fredag hela veckan

Idag är det fredag och det kommer det vara hela dagen lång. Tills klockan tolv inatt då! Sitter just nu i skolan och ska  ha lektion om ca 10 minuter. Tänkte dela med mig av en låt som jag tycker är bra, så har ni lite att lyssna på ikväll tänkte jag.

Och så hoppas jag att ni dricker massa vatten på lördag :'D Match på söndag!




Ha en bra fredag och kör lugnt ٩(-̮̮̃•̃)۶


✔ You been dreaming

Guten morgen alles! Gud vad tiden går fort, nu är det snart helg igen och snart matchdax igen. Ja, för det får vi ju inte missa, matchen till helgen som är på söndag kl 14.20 mot Burås IBK. Yey! För min del är det inte vilken helg som helst, nejnej. Imorgon kommer nämligen några från stockholm och hälsar på, så det blir min taggningsstart på helgen och tills matchen. Träffade dem i England i sommras, så det ska bli roligt! Men nog om mig nu.



HUR TAGGAR NIIIIIIIIIII?




Puss & Kraaaam, <3

✔ Historikst!

Man kan ju säga att dagens träning har varit lite historisk. Vi har nämligen varit ca 20 st på träningen, otroligt mycket folk jämfört med hur många vi brukar vara. Ytterligare tre nya spelar har joinat oss eller test tränat med oss, alla är välkomna :') Även några gamla goa spelarna var med och tränade, systrarna Hagstedt. Roligt att se er tjejer <3 När vi skulle spela match var vi hela fyra femmor vilket vi inte ens har haft spelare till innan, det kan man kalla Historiskt. Grym bra tränat idag allihopa! Väldigt roligt att se att det var så många som kom ner och tränade idag, det blir mycket roligare att träna då.

Nu ropar sägen på mig, dags att sova ikapp skönhetssömnen (a) Jag kan dock inte medverka på onsdags träningen, (glömde säga det till dig Rasmus idag, ska meddela snart). Så hoppas att den träningen blir lika grym som dagens träning. Godnatt gott folk!


Landvetter Wings Damlag, c",) 





✔ Innebandy tidning

Ojoj, vet ni vad jag hittade på bänken när jag kom hem idag? En gratis tidning från innebandy magazinet, det är alltid uppskattat ='D Ja, grattis gillar väl alla. hihi, men det blir till god läsning ikväll då. Nu är det dags för innebandy träning så att man får springa av sig lite såhär på kvällskvisten.




See yaaaA!



✔ Wings News

Godkväll kära bloggen! Tänkte ge er den senaste nyhets uppdateringen vilket är hur målstatistiken ser ut för oss efter att ha spelat fyra matcher in i säsongen. Jag kan säga att det ser riktigt bra ut i den fronten. Vi har gjort fler mål än vad vi släppt in, mycket bra. Det är väldigt bra! Dock har jag inte fått tag på något spelprogram.



Vi har gjort 22 mål och

släppt in 15.



Nu är det sängdags för min del, Goddagens!


✔ Hur känns det i benen?

Mina ben är helt slut efter gårdagens match! Sprang som en tokstolle på planen igår. Det blir en god natts sömn för min del då jag även har varit ute i skogen med Robin idag och vandrat en bit. Helt slut, hihi (a) Träning imorgon också, det ska nog funka. Gårdagens match gav ju en kick kan man säga!


Ha en fortsatt trevlig kväll ٩(-̮̮̃•̃)۶


✔ Vilken ...

... nagelbitande match vi gör tjejer! Till och från spelar vi grymt bra under matchen och denna gången tog vi hem segern med 6-4. Känns riktigt bra! Första periode känns lite halv svajig men vi tar igen oss och kommer igång i andra perioden. Dock släpper vi in två mål då vi spelar power play, trots detta så gör vi en hejdundrande match. Sofia var grym i mål där och hoppar runt med sina akrobatiska räddningar. Bella, även kallad professorn, gör också en grym match där hon lägger fyra av målen och är på hugget ordentligt. Malin och Vanja la även ett mål var. Ni spelade jätebra idag tjejer, vi får dock tänka på att lugna ner spelet ibland vi behöver inte kasta iväg alla bollarna ;') Sista målet var verkligen någonting att se, då Sofia kastar bollen i mitten och Bella fångar upp den och lägger den i öppet mål då Kungälv tagit ut sin målvakt. Nu kan man sova gott i nattmössan ٩(-̮̮̃•̃)۶


Grymt tjejer, nu visar vi vart skåpet ska stå <3

Sleep tight, sweet dreams.





✔ Match time

Då var det lördag och snart dags för match, är ni taggade? Det är jag, jag har laddat med en god middag bestående av kyckling, curry och ris + lite sallad. Om 40 minuter ska vi samlas på pendeln och åka och möta Kungälv Sportlife.


Glöm inte att dricka en massa vatten innan matchen,

PUSS o SMEK


✔ Go, go, go

Riktigt bra träning i måndags tjejer, grymt! Nu är helgen här och dags för ytterligare en match att se fram emot. Denna gången är det mot Sportlife Kungälv IBK och matchen är på lördag kl 19.40, samling på pendeln kl 18.00. Tagga, tagga!

Hoppas att ni får en grym fredagskväll c",)


✔ Innebandypanelen

Vill du veta hur du spelar på innebandyplanen? Då är det dessa snubbarna du ska vända dig till, dem vet precis hur du ska göra för att bli en bra innebandyspelare! Skämt åsido, vi hade utvecklingssamtal idag. Prat om vad vi kunde förbättre och om man själv hade några synpunkter. Mycket bra, mycket bra!


Inte kan dem titta i i kameran heller ;')








✔ I told you once, no I told you twice

Dagens match mot IBK Göteborg var på både gott och ont kan man säga. IBK Göteborg är väldigt duktiga och otroligt tekniska, ändå gör vi en bra match. Dock börjar vi med en första period där vi tappar bort vårt spel lite och det känns lite förvirrat på planen. Första perioden förlorar vi med 0-2. Men efter att vi snackat ihop oss till att bli mer positiva till andra perioden så vänder spelet och vi blir mer allerta på plan. Vi pressar på ordentligt och vi vinner andra perioden med 3-2. Dock håller det inte hela vägen och tredje perioden blir en nagelbitare. Vi kämpar på och försöker så gott vi kan, spelet fungerar riktigt bra. Tyvärr så räcker det inte ändra fram för våran del och det blir förlust med 4-5 mot IBK.

Trots förlust så tycker jag att vi fick till spelet riktigt bra, om man bortser från första perioden då vi förvillar bort oss helt. Men som Julia säger: Lite posivitet kan göra susen c",)


Ni har väl inte glömt mötena imorgon? Tiderna finns på hemsidan.



Lite bilder från dagen.


Promenad innan matchstart, fokusera tankarna lite.


Tokstollar taggar inför match ;')


Bohlin.



Puss & Kram, c",)



✔ Maybellene I Hofteholder

Denna låten har VOLBEAT gjort och den heter Maybellene I Hofteholder, denna har nog de flesta hört på radio. Mestadels på Band it Rock!

 

 


✔ Ni har väl inte glömt...

... att det är match imorgon? Matchstart kl 13.35 mot IBK Göteborg, som alltid samling en timma innan alltså 12.35. Dra med folk som kommer och hejar på oss imorgon, det behövs det också :') Och så kör vi om på nytt, taggade från början.

Hoppas att ni har haft en bra helg än så länge! Själv var jag på konsert i scandinavium igår och såg på VOLBEAT. Ojoj, vilket ös det var! Dock har jag inte lyssnat så mycket på deras nya skiva men det var med en del äldre låtar också som jag kände igen. Gillar verkligen sångarens röst, den liknar Takidas röst lite (sångarens alltså). Grymisch!

Glöm nu inte att dricka en massa vatten idag, det förebygger för macthen imorgon :') Då får man mer energi!


Puss & Kram, c",)



✔ Bilder från cup

Jag hittade lite bilder på datorn från en cup som vi var med i, är osäker på vilken cup det var (a)


Från vänster; Malin, Jag, Emelie, Denise och Lennart


Vår kära målvakt Sofia hittar på bus!


Capten Julia.


Denna finis bilden på Sonjorita (sonja) får avsluta dagen.

P.S Tänk på det vi snackade om på dagens möte tjejer D.S


Glöm inte Skönhetssömnen, hihi (a)

✔ Wings

Tjooooo Bloggeeeen!! 
Allt bra med er idag?
Här är det prima ballerina. Träningsdags idag igen, hoppas att alla ser fram emot det :') Jag kommer inte deltaga i dagens träning då jag ska ha praktik på onsdagar. Ska praktisera på valhalla och hjälpa till att lära barnen simma, spännande. Detta håller på från 14.20 - 18.00 vilket gör att jag inte hinner till träningen. Men självklart kommer jag att komma på mötet som är efteråt, för det har ni väl inte glömt? :):) Det är ju ett viktigt möte idag efter träningen!

Börjar det inte bli lite kallt ute nu? Brrr, plus att det blåser när man ska ta sig till skolan. Det gillar vi inte, det är därför det är så bra med innebandy. Den är inomhus och man behöver inte vara orolig för att dra på sig förskylningar (a)


Puss & Kram, c",)



✔ Come on


Tjejer kom igen nu!!



✔ Börja om på nytt

En ny vecka, med nya goa träningar att se fram emot. Även match mot IBK Göteborg på söndag, men det behöver vi inte prata om nu, det är ett tag kvar. Till viss del glömmer vi matchen i helgen och börjar om på ny kula denna veckan. Fokus på träningarna är det som gäller denna veckan, eller vad säger ni?


Roligt också att killarna vann mot Pixbo i helgen, grattis till er pojkar x'D



Puss & Kram, c",)


✔ Tadaaaa

Nu har jag ändrat en hel del på bloggen. Med Wings färgerna som är svart och vitt på bloggen, med undantag från bakgrunden som är typ grön-färgad . Jag testade att ha svart där, men det blev alldeles för tråkigt. Så antingen ska jag lägga en bra bild där eller så lägger jag en text där det står "LandvetterWings" på. Vi får se vad det blir, men än så länge så får det vara den färgen det är, det blir för tråkigt annars. Vet inte riktigt om vitt passade heller.

Designen är omgjord i alla fall och det är det som är huvudsaken. Nu ser det lite roligare ut med bilder från laget och sådär. Much better!


Tralalalalalal!!!




✔ Suprise

Gårdagens match mot Lerum var både bra i vissa perioder och lite sämre i andra. Men jag tycker att vi kämpade på bra och vårt spel fungerar som det ska. Det är ibland när vi rör ihop oss till en gröt då vi släpper allting och går tillbaka till vårt gamla spel. Men jag tycker att vi tar oss bra ändå. Förlust med 4-3 till Lerum blev det, men resultatet visar bara på att vi ligger på deras nivå. De är favorit tippade i serien!! Första perioden spelar vi otroligt bra och den slutar med resultatet 1-1. Dock förvillar vi oss lite när andra perioden börjar och vi tappar vårt spel vilket leder till att Lerum vinner den perioden med 4-2. När sista peridoen inldes skärper vi till oss och vi får tillslut igång vårt passningsspel igen och tar tag i matchen. Sista perioden vinner vi med 1-0, men det räcker inte till utan Lerum vinner matchen.

Jag tycker ändå att vi kämpar på bra tjejer, vi har tagit ett stort steg denna säsongen. Upp med positiviteten i laget och peppa varandra under matchen. Vi har dock får man tänka på att alla kan ha en dålig dag ibland och humöret kanske sjunker under ibland. Men försöker man så är det bra nog :')


Grattis till vår underbara målvakt Sofia som blev matchens lirare tillsammans med Lerums målvakt. Det förtjänade du Sofia :')



Ni är grymma, c",) 




✔ Då kör vi!!

ÄR ALLA TAGGDE??? För nu är det snart dags för matchstart, eller om två och en halv timma.

Samling klockan 13.00 vid pendeln och matchstart 14.30.



READY, STEADY, GO!!! WIIIIE.



✔ På G

Som sagt tidigare, så skall jag göra om blogg designen den är alldeles för tråkigt. Jag har bara inte haft tid för det. Men jag ska fixa headern så att bilder på Vårt lag kommer upp där istället och så att färgerna blir lite mer till våra färger. Men som sagt, det kommer och det tar ganska lång tid att fixa designen om allt ska blir rätt. Så var inte oroliga designen kommer inte att se ut såhär för all framtid :') 




Tagga tills imorgon, c",)

 


✔ Let's do it

Dålig update i veckan, men så kan det vara ibland. Veckans träningar har väl inte varit på topp från våran del, men det kan det ju inte vara hela tiden. Ibland får man faktiskt känna att det inte känns på topp, dock kanske det inte är bra om det händer allt för ofta. Eftersom att vi har kommit upp en serie kanske vi borde tänka lite på det :') Men ni är grymma tjejer!


Imorgon är det dags att spela match mot Lerum. Vi har fått stryk mot dem innan och dem har ett grymt bra spel på planen. Men varför ska detta hindra oss? Jag tycker att vi har fått till ett grymt bra spel vilket vi kan använda oss av imorgon. Positiv inställning tills imorgon till matchen tjejer och glada miner :') Så kör vi efter det!!! Vi kan om vi vill.




Landvetter Wings Damlag, <3


RSS 2.0