✔ Vilken ...

... nagelbitande match vi gör tjejer! Till och från spelar vi grymt bra under matchen och denna gången tog vi hem segern med 6-4. Känns riktigt bra! Första periode känns lite halv svajig men vi tar igen oss och kommer igång i andra perioden. Dock släpper vi in två mål då vi spelar power play, trots detta så gör vi en hejdundrande match. Sofia var grym i mål där och hoppar runt med sina akrobatiska räddningar. Bella, även kallad professorn, gör också en grym match där hon lägger fyra av målen och är på hugget ordentligt. Malin och Vanja la även ett mål var. Ni spelade jätebra idag tjejer, vi får dock tänka på att lugna ner spelet ibland vi behöver inte kasta iväg alla bollarna ;') Sista målet var verkligen någonting att se, då Sofia kastar bollen i mitten och Bella fångar upp den och lägger den i öppet mål då Kungälv tagit ut sin målvakt. Nu kan man sova gott i nattmössan ٩(-̮̮̃•̃)۶