✔ Myror i benen

Nu har vi haft uppehåll ett tag med båda matcher och träningar, kändes bra i början att kunna rikta in sig på jul och nyår. Men nu har det börjat komma myror i benen att få komma ut på innebandyplanen. Jag längtar verkligen tills på måndag då vi kör igång igen, i alla fall med träningarna. Matcherna drar inte igång försen den 15 januari och det är ju ett tag kvar tills dess.



Miss you guys





✔ x-mas

m͓̻̃ͣe͈̙̠ͪ̂́͂͋͌̓ř͔̲̭̦́ͣ̃͑̃͞r̷̗̽ͥ̌y̼͔̺̖̣ͯ͘ͅ ̝̦̱͓͆̓ͭ̓̓̉ͤͅͅc̵̞̗̟͎̆h̳̻̤̙̺̮̍ͯͤr̡͚̱̤͔͚̰̮̎̔̉͐̚i̢̻̞̘̜̩͙̗ͫs͆̆t͈̲̗͗̑͘m̰̞͎͈͉̥͐̆̐ͧa̡̯̞͔̬ͨ̉̍s̝̹̖̦ͩ




God jul önskar Landvetter Wings damlag







✔ Träning

Lite bilder från förra veckans träning.



Vanja dricker julmust i pausen ;')


Rasmus coachar Sofia.


En glad Martina :')



✔ Julledigt

Nu i juletider så hoppas jag att alla har köpt klart julklappar och annat smått och gott såhär inför jul. Fjärde advent har varit och det är nu bara tre dagar kvar till julafton. Känns inte riktigt så, tiden har gott så otroligt fort. Men vi får ladda om batterierna tjejer och njuta av julen och nyår. Sedan är det dags att köra igång igen den 3 januari (':



✔ Hopp..

Då var det inga mer matcher detta året i alla fall... Fast det gör ju inget, det nya året börjar ju om två veckor redan :'D Men det är fortfarande ca 1 månad kvar tills vi ska spela nästa match, lite segt faktiskt. Ingen cup ska vi vara med i detta jullovet heller. Nästa match är mot Eken IBK på bortaplan den 15 januari kl 11.00.


Match info;

Vinster:  4
Förluster:  4
Oavgjorda:  1

Insläppta mål: 38
Gjorda mål: 38

Spelade matcher: 9
Återstående matcher: 9



✔ Vroooom

Gårdagens macth mot Backadalen var en riktig rysare. Vilket spel vi kör tjejer, mycket bra hemjobb hos alla. Första perioden håller vi tillbaka väldigt bra och första perioden slutar 0-0. Skottstatistiken ser bra ut men vi lyckas inte sätta bollen i mål. Tredje perioden börjar bra och vi håller igen även där. Dock drar vi på oss två utvisningar i den andra perioden som leder till att Backadalen får chans att lägga mål, vilket dem gör. Trots att vå håller boxen tajt, så lyckas dem lägga in två mål på oss. Men vi ger oss inte och den andra perioden slutar 3-2 med mål från Vanja och Malin. Trejde perioden är jämn, vi tar time out 17.30 och därefter är alla taggade på nytt. Vi reducerar till 3-3 med pass från Jenny till Malin. Grymt bra spelat tjejer! Känns som en underbar julklapp att det blev lika i denna matchen.



Grattis till Jenny som blev matchens lirare ö.ö,




✔ Matchhelg

Då var det dags för match, ÄNTLIGEN! Jag har verkligen längtat efter att få spela då vi har haft uppehåll tre helger i rad. Hoppas att alla är lika taggade som jag är idag då vi möter Backadalen i Landvetter idrottshall 14.15.  Det kommer att bli en spännande match då vi innan har förlorat mot Backadalen med ett mål. Vi har legat väldigt jämnt med dem under tidigare matcher, men i slutändan så har vi fått mål emot oss. Vi får se hur det går idag!


För min del så blir det en dag i idrottshallen då jag imorse dömde mina tre första matcher som domare :') Det var lite halvnervöst till en början men den sista matchen så kändes det bra. Bara man får komma igång med dömandet så att man känner sig lite mer säker. Jag dömde tillsammans med Victor Fundberg från herrlaget och han fick vara lite coach. Jag kommer anmäla mig till en till domarkurs som är i januari näsat år. Då kommer jag bli steg 1 domare och jag kommer kunna dömma lite fler matcher (': Det är ju brist på domare nu, så är ni intresserade av att döma så gör det, det är väldigt roligt!



VI SYNS PÅ PLANEN TJEJER !




✔ Vad hände där?

Har kikat på lite bilder från en cup vi var med i slutet av april 2009 förra året. Man ser ju lite smårolig ut på planen får jag säga. Då hade vi inte de vita ställen utan dem var svartvita då och väldigt obekväma. Dagens ställ är snyggare!

Some pictures to look at.


Uppvärmning inför matchstart.


Pepptalk, matchkläderna was a long time ago.


Sofia är ju på hugget här i alla fall!


Frågan är; vad händer här? Det ser lite förvirrat ut i mina ögon. Sofia är på hugget i mål, motståndaren i vitt dansar?!, Julia och Malin gör vadå? ;') Tyckte bilden var lite rolig :')


Sofia återigen på hugget, as allways.


Full rulle.


Ser ut som att jag har satt mig ner och tänker stanna där ^^,





✔ Yipieyeey





✔ Time

Sista macthfria helgen tjejer, nästa helgen är det återigen dags för match då vi möter Backadalen. Sista matchen innan serien vänder. Måndagsträning idag som vanligt och jag hoppas på att se många pigga och glada ansikten idag tjejer :') Ser fram emot ikväll (Y)


Kram på er <3

✔ Veckan som gått

Ja, hur har träningarna varit denna veckan? På måndags träningen var det lite för få folk för att vi skulle kunna göra riktiga övningar och vi hade inte heller några målvakter att skjuta på. Kändes lite tråkigt, vart tar alla vägen? Men vi försökte att göra en så bra träning som möjligt och det gick ganska bra ändå. Men det är ju mycket roligare när man är många på träningarna så att man kan göra grymma övningar :')

På onsdagens träningen kunde jag inte medverka då jag skulle på domarkurs på kvällen. Mycket bra och roligt kurs! Magnus, en domare som vi har haft många matcher, höll i kursen och han gjorde det mycket bra! Med tanke på hur arg man blir på domarna ibland så fick man lite insikt i att det faktiskt är ganska svårt att dömma matcher. Domaren gör sitt bästa (': Jag ska hedanefter försöka att tänka lite fina tankar om domarna istället för att blir förbannad för ett felaktigt domslut (a) Dem är ju människor dem också, även om man verkligen inte kan tro det ibland (:'@) Fina domar kläder fick jag också, en ILLgul tröja, svarta byxor och svarta sockar, synas kommer jag göra. Är ni sugna på att vara domare med mig så får ni gärna höra av er, det hade varit väldigt roligt om någon vill joina mig, det är välkommet att hänga på :'D


Sista helgen utan match, gööött! Snart får vi spela igen, jag känner mig grymt taggad på match nu. När man har haft ett långt uppehåll så blir det extra roligt att köra igång med match igen, wiiiee!








✔ Andra helgen utan ...

... match och man känner sig allt mer rastlös. Tänk, vad hade man gjort om man inte hade spelat innebandy?! Antagligen rullat runt i snön. Men nu är vi inne på slutspörten av matchuppehållet och helgen som kommer är sista matchfria helgen. Gott!

Snart är det dags för veckans måndags träning och det är sen träning idag. Känner mig super taggad på att träna idag (det är jag alltid ;'). Dags att byta om redan nu så att man kan mysa lite i träningskläderna innan man kör igång med träninge :'D



Härlig bild från träningslägret i Mulljsö!



✔ Wings julfest

Det var många som tog sig ner till Wings julfest igår. Man hade räknat med att det skulle komma många, men det kom mer än vad man hade förväntat sig. Det är roligt att se hur mycket Wings har vuxit under sina första år som innebandyklubb :')






✔ Mysig lördagskväll hos ...

... Martina! Yes, gårdagen spenderade jag med Martina mycket trevligt sällskap. Vi snackade innebandy taktik och de gamla goda tiderna med innebandyn. När vi hade tränat två träningar, hamnar i Heeelt fel serie och den första matchen som inte gick särskilt bra. Haha, man kan skratta gott :') Annat är det nu när vi har kommit väldigt långt, känns väldigt roligt.

Till detta mumsade vi på dumle-kolor och drack päroncider, MUMS! Samt att vi tittade på musikalen Hairspray som jag inte sett innan, mycket bra film med John Travolta som tjej ;')



Martina, back i Landvetter Wings.



Nomnomnom.






✔ Music is my galaxy

Lite pepp musik inför lördags kvällen


 

 


✔ Jul med Wings

Imorgon är det ett ypperligt tillfälle att hanlda lite julklappar, för imorgon är det Jul med Wings nere i Landvetter idrottshall från 10-13. Är du sugen på en ny klubba så är det dit du ska! Själv kan jag tyvärr inte komma ner, tråkigt nog. Men jag hoppas att tomten är snäll och att det kommer en massa fina lucior :')






✔ Energy

Det var väldigt roligt att komma ner till träningen igår och känna att alla försökte och satsade. Vi fick också testa på lite boxningsfys från vår lilla "läkare" i laget :') Något som lättade upp stämningen! Kändes som att det var ett bra tempo och alla gjorde sitt bästa. Kämpar!


Lite bilder från en tidigare träning :')









Fullt  ÖS  medvetsLÖS






RSS 2.0