✔ Det är sådant som händer

Jag trodde faktiskt att vi skulle vinna idag tjejer, men ibland blir det inte som man vill. Vi kämpade bra mot ett lag som har spelat många år tillsammans och som visste vart de hade varandra till 100%. Det var Älvstranden vi mötte och det var lite äldre damer som spelade, dem var få men dem var väldigt duktiga. Slutresultatet blev 4-11 till bortalaget och trots detta så tycker jag att vi gör en bra match. Vi får ha i tankarna att det är många som har varit borta från träningarna den senaste tiden vilket har gjort att vi inte riktigt kunnat spela oss samman. Många har skola och praktik som man måste lägga fokusen på nu in i det sista ('; Det är så det kan vara ibland! Åter till matchen. Vanja gjorde bl.a. ett snyggt mål samt att hon siktade på basketkorgen en gång, inte förstår jag vart bollen skulle där och göra (Vanja, kan du förklara? :P) Haha!


Glöm inte heller Spa fredagen som är fixad den 18 mars, ska bli gott att få sköta om sig lite (':




✔ Yippie-kai-yey

Tagga till match imorgon tjejer, det är dags att återigen möta Älvstranden denna gången på hemmaplan. Jag är sjukt taggad och hoppas på att det blir en riktig kämpar match där vi visar dem vart skåpet skall stå. Vi syns imorgon pigga och glada på planen. Samling 15.10 i Landvetter idrottshall!


✔ Get started

Jaop, då var innebandylovet över och det är återigen dags för match till helgen. Denna gången möter vi Älvstranden på hemmaplan. Sist vi mötte dem förlorade vi med 3-2 och vi kan ha chans att slå dem denna gången. Tagga till riktigt ordentligt under veckan nu tjejer så ska vi allt ge dem en hejdundrande match på söndag (':

Hoppas att ni har haft en lika bra lovvecka som jag har haft, då jag har varit och åkt skidor i Vemdalen. Underbar vecka med go skidåkning.







✔ Spy på bollen tjejer, bara få bort den

Matchen var med oss, med det var inte reslutatet. Det blev en förlust på bortaplan med 7-2 mot Burås, inget roligt att titta på. Vi kämpade in i det sista, men bollen ville inte riktigt ge med sig och gå in i målet. Jag tycker att vi gjorde en grymt bra match trots att det på papperet visar helt annat. Vi hade inte alls flyt i spelet och våra målförsök ville sig inte riktigt.

Vi börjar om igen och tar nya tag tjejer. Detta var våran match, vi hade bara inte flytet med oss till planen. Nästa helg är det vila som gäller då vi inte har någon match på schemat.




✔ Matchdag

Då var matchdagen här och det är bara några timmar kvar tills vi ska möta Burås. De senaste gångerna vi mött dem har varit förluster, men det ska bli ändring på det. Kom igen nu tjejer, klart vi kan göra detta till en riktigt kämparmatch. Vi skall visa att det inte är så lätt att ta oss. KOM IGEN ")

✔ Lycka till

Roddi fick en snygg tröja av laget att ta med sig till USA.


✔ Det ser bra ut

Eftersom att jag har varit förkyld och slö i tre dagar beslöt jag mig för att inte träna igår. Men jag kom ner och tittade hur det gick på träningen och det såg riktigt bra ut. Det var väldigt många som tränade också eftersom att vi har slagit ihop våra träningar med 94;orna. Det så riktigt bra ut! Igår hade vi även en extra tränare vid namn Aga på träningen. Han visade hur vi skulle arbeta vid försvar och contringar (vet inte hur det stavas). Det såg mycket bra ut i mina ögon och kanske är dessa övningar någonting som gör att vi tar hem vinsten på lördag, man kan ju alltid hoppas på det. Eller så är det vår goa kämparglöd som gör det, who knows.


Ta med er humöret på dagens träning också (Y)

✔ Lycka till Roddi

Imorgon åker vår kära målvakt Roddi iväg till andra vidder, nämligen USA. Vilket betyder att hon kommer att sluta hos oss. Vi vill önska dig all lycka till på din resa mot USA och vi hoppas att allting går bra. Det har varit roligt att få ha dig i laget, även om det var för en kort tid. Men du siktar mot nya höjder och nya äventyr, hoppas att resan går superbra nu. Vi kommer sakna dig <3


Ha det grymt nu Sofia, vi tänker på dig (':


✔Tuff macth

Vi har en tuff match mot Burås att se fram emot till helgen. Sist vi mötte dem förlorade vi med 11-2 vilket är vår enda tvåsiffriga förlust. Jag hoppas att alla är lika peppade som jag på att vinna denna matchen ;') Denna gången tycker jag att vi ska ge Burås en riktig kämpar match och att vi visar dem vart skåpet skall stå, eller var säger ni damer?



✔ Grattis i efterskott

Vi hade ju en viss Frida Larsson i laget som fyllde år i fredags. Jag vill säga grattis i efterskott och hoppas att du hade en toppen dag (':





✔ Nu är det ju riktigt roligt

Denna matchen var raka motsatsen till förra matchen mot IBK Göteborg. Första perioden mot Sportlife spelar vi inte alls bra och vårt passningsspel fungerar inte alls. Bollarna flyger lite vart de vill och vårt fokus ligger inte på matchen. Första perioden ligger vi under med 2-0. Men i andra perioden skärper vi till oss och vi hittar spelet igen. Vi går ur perioden med flaggan i topp och vinst på 6-0, riktigt bra jobbat tjejer. Vi visar vart skåpet skall stå. Vi tilldelas ett straffslag under matchen som Vanja tar och som hon iskallt sätter. (Hon chillar på gröten ('; ) Slutresultatet blir 7-5 till oss och vi norpar åt oss 3 poäng. Det förtjänade vi tjejer och vi gjorde en riktigt bra match.


Grattis till Veroica som blev matchens lirare (':

RSS 2.0