✔ Trötta ansikten


Gårdagens träning var väl inte vår bästa hitills,
men det var roligt. Många trötta ansikten och en hel del skratt blev det i alla fall. Det är ju viktigt att ha roligt också. Två nya ansikten sågs igår också, alla nya är välkomna. Deras namn är Ava och Emmelie och vi välkomnar dem varmt, hoppas att ni fortsätter att spela med oss. Vi behöver ju också en ny målvakt till laget, då vi bara har en. Det blir lite långtradigt när man ska göra övningar där det faktiskt krävs två målvakter, så jag hoppas att ni stannar kvar :')



✔ yeye

Träning idag, kan knappt vänta! Dock är det sen träning idag, nämligen kl 21.15, inte jätte rockigt då det blir att man lägger sig ganska sent. Men det är bara varannan måndag, så det är ganska okej ändå. Hoppas alla är pigga och glada idag :')


Puss och Kram c",)


✔ Time

Då var helgen slut och måndagen står för dörren. För min del har det varit en grym helg med en rolig kräftskiva hos en kompis :') Mycket skratt där kan man lugnt säga säga, träffade även den del nya roliga folk. Alltid roligt.

Imorgon var det i alla fall dags för träning, pigga och glada efter en helg av vila, eller? Nu väntar sängen på mig, alltid lika gott att bädda ner sig bland lakanen (a) Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag!


Puss och Kram c",)


✔ Lugn helg


En lugn helg på innebandy fronten väntar.
Lite tråkigt är det att vi inte har någon match att se fram emot till helgen. Men det är 17 matcher kvar att se fram emot. Nästa match är borta mot FBC Lerum, men det är långt kvar. Gårdagens vinst har lagt sig lite, känner mig dock fortfarande lite upprymd (a)

Hoppas att ni får en god natt med mycket skönhetssömn, den behövs också ibland!









✔ Vilken match tjejer!


Bra jobbat idag tjejer, vilken match vi gör.
Stor vinst med 8-3. Vissa matcher gör vi till riktiga nagelbitare och man vet inte riktigt vad man ska sig till när man sitter på bänken. Ja, vi kan få till riktigt spännande matcher. Vi skjuter högt och lågt, i stolpen och ribban! Men denna matchen tar vi tag i det och vi får till riktigt fina passningsspel under matchens gång. Dock har vi en tendens att bli väldigt stressade i vissa situationer som gör att vi tappar en del hemmåt, vilket vi gjorde idag. Men jag tycker att vi tar tag i det bra idag och vi låter dem inte komma för långt inpå oss.

Riktigt bra jobbat idag tjejer, första tre poängen tagna i serien.



I omklädningsrummet innan matchen, Denise och Julia funderar.


Happy face, Frida & Issa.


Vad gör du Sofia?


Elin var den grymma fotografen under matchens gång.


Pepp talk inför matchen.


Då kööör vi!!!


Jag i full fart på planen.


Frida i full fart.


Haha, Julia du är för go du <3 ;')



Jag antar att ni kommer sova lika gott som jag efter en sådan match som denna, c",)



Grattis!!!


Stort grattis till Bella som fyller år idag :')





Bättre kan vi


Var på Frölunda match idag och det var väl inte världens bästa match.
En hel del felpassar och inte speciellt bra spel. Men imorgon när vi ska spela tjejer, så vet jag att vi kan spela bättre än vad Frölunda gjorde idag. Jag tycker vi satsar på det i alla fall, jag vet att vi kan få igång ett grymt spel om vi vill. Tagga för imorgon tjejer,

PIGGA OCH GLADA!!! c",)


See you later Aligator, c",)



Some fun

Tog lite bilder på träningen idag, bra jobbat tjejer :')



Coach på plats.


Veronika och Clara.


Frida klätterapa, Malin och Caroline är på plats.


Frida är på hugget?




Bra jobbat tjejer, tagga tills på onsdag :'D


Renget öser ner

... och det är om en timma är det dags för våran träning, som denna gången är en jogging tur. Eftersom att possitivitet är det bästa som finns så säger jag; Kom igen nu tjejer! Det kommer att kännas grymt skönt efteråt. Efteråt är det teori som gället, vilket vi också behöver en del. Snacka igenom om hur vi ska göra på planen också och vad det är vi gör för fel. Ska bli roligt att träffa er nu eftersom att jag var borta förkyld förra veckan, men nu är jag frisk och kry igen :')


P.S ni får gärna kommentera lite :') D.S


Innebandy - när det är som roligast c",)


Då kör vi

Träningsdags imorgon, tagga! Dock ska vi inte ha vanlig träning imorgon då den tiden har tagits till en match tid. Så det blir löpning imorgon vilket vi behöver tjejer, jag hoppas att alla kommer pigga och glada på en härlig löprunda :') Dessutom så börjar vårat seriespel redan på onsdag, någonting att se fram emot. Så kom igen nu tjejer, NU KÖR VI!!!


See you later Aligator, c",)


Tråkiga nyheter

Jag kommer med tråkiga nyheter från våra coach Rasmus Rally Sandberg, det blir ingen träningsmatch mot Burås imorgon. Den har blivit inställd på grund av att det andra laget inte får ihop tillräckligt med spelare. Tråkig då det kan vara bra för oss med tränings matcher nu innan serien börjar. Fast vi har ju spelat ganska mycket matcher nu och jag tycker att vi är med förberedda för serien detta året än vad vi har varit någon gång de andra åren.

Det är ju nästa helg som serien börjar, ska bli grymt roligt. TAGGA TJEJER ='D



Bild från förra säsongens serieseger, <3



See you later Aligator, c",)



Mullsjö

Tänkte snabbt lägga upp lite bilder från Mullsjö, träningslägret vi var på förr, förra helgen :')


Våran nyaste spelare, Clara, är taggad inför en kvälls träning.


Dags att få det nya träningsstället som alla bodde i hela helgen.


Pigga tjejer ska äta frukost innan det är dags för morgonens lördags träning.


Vanja och Josefine (L)


Där satt det några tokstollar också.


Frukost.


Sonja.


Något var roligt där ja ;')


Landvetter Wings, Damlag <3


Våra kära tränare, bilden säger allt + lagkapten längst till vänster.


Tråkig design

Än så länge är desigen på bloggen grym tråkig, jag vet. Jag ska fixa den lite längre fram när jag har tid till det. Det kommer bli roligare att läsa då, med lite bilder och grejer :')

På söndag är det dags för ännu en träningsmatch, då kan jag tvärr inte deltaga. Ska på släktkalas då. Men jag håller tummarna för Landvetter Wings damlag, ni klarar det. Känner att jag inte har varit så aktiv inom innebandyn den senaste tiden. Anledningen till detta är att jag har varit förkyld och hängig ett tag och det har inte riktigt velat ge med sig. Men nästa vecka är jag tillbaka på planen frisk och kry igen. Då kommer det även lite roligare inlägg med massa innebandy, wie.

För att det ska bli lite roligare denna veckan tänkte jag lägga upp lite bilder och som sagt, jag ska jobba lite på designen, den är för tråkig.

Under tiden kan ni ju besöka våran grymma hemsida; landvetterwings.se (klicka på länken för att ta er vidare)



See you later Aligator c",)


Träningsdags

Imorgon är det dags för träning för min del. Vi hade ju cup i helgen som jag inte var med på och jag hoppade även över träningen i måndags, på grund av en tråkig förkylning. Men som jag hört från andra så gick det ändå hyfsat bra i helgen. Vi hade inte förväntat oss att det skulle gå så bra, så vi förlorade alla matcherna. Men vi brukar ha en liten träningscup innan säsongen drar igång på riktigt varje år. Kan kännas bra att ha spelat några matcher innan man börjar med en tuff säsong, som vi har framför oss nu.

Nyss startad

Denna bloggen är ny startade och den kommer handla om innebandy i stort sett. Jag spelar i damlaget Landvetter Wings och det har jag gjort sedan starten, för två år sedan. Denna klubben är nystartad och vi gick över från Hindås IBK där jag också varit med ändra från starten den längre tid. Men nog om det!

Vi är ett lag med grym lagkänsla och det är ett underbart lag att umgås med. Förra helgen var vi på träningsläger där vi tränade på försvarsspel och anfallsspel. Någonting som gick väldigt bra för våran del och som vi verkligen behöver träna på. Jag tror absolut att vi kommer ha användning av detta i divison 3 som vi nu ska börja spela i.

Förra året vann vi hela serien, där till alla matcher, vilket var ett stort steg för oss. Någonting som vi kommer ha med oss i denna serien. Det kommer att bli tufft för oss men jag tror att vi kommer att klara oss bra, eller vad säger ni tjejet?




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0