✔ Latja innebandy

Ikväll blir det att latja lite innebandy i önnerödshallen. Eftersom att vi inte kommer att använda måndagstiderna för träning så var det några som tog initiativet till att latja lite innebandy då istället. Så ikväll, kl 21.15, blir det bara lite skoj innebandy i önnerödshallen, kom dig vetja (':



✔ Spelstatistik

Jag vill passa på att gratta Vanja Bohlin och Denise Thörnblad som är med i spelstatistiken på göteborgs innebandyförbunds hemsida. Vanja ligger på femte plats med 16 poäng och Denise ligger på tionde plats med 15 poäng.


Roligt tjejer (':


✔ Kämparglöd

Vilken kämparglöd vi har tjejer, vilket passningsspel! Men tyvärr så räckte det inte hela vägen igår kväll när vi mötte IBK Göteborg. Första perioden förlorar vi med 3-0 och vi ligger under en tid in i matchen. Men vi lyckas vända hela spelet och i slutet spelar vi 4 lika mot Göteborg. Jag tycker dock att matchen var våran och att vi hade tag om större delen av matchen.

Vårt passningspel ser riktigt fint ut i perioderna och vårt samspel såg riktigt bra ut. Vi åker på en utvisning, men vi håller våran box riktigt bra. Men det räcker inte hela vägen idag heller och vi får inte 3 poäng som jag tycker att vi var värda. Vi får i alla fall 1 poäng i tabellen vilket känns bättre än inget (': Dock så går vi från en tredje plats till en femte plats i tabellen.

Glöm inte att vi har bytt tränings tider tjejer. Onsdagens träning har vi kvar men inte måndags träningarna. Denna veckan börjar vi träna med 94;orna på torsdagar istället. Jag hoppas dock att alla är lika taggade som jag på att köra fys på måndagsträningarna :'D KOM IGEN NU TJEJER!



✔ Dags att tagga match

Hallå godingar! Som alla säkert vet så har vi en go fredagskväll att se fram emot denna helgen, då är det match och vi möter IBK Göteborg. Jag hoppas att alla är taggade som alltid annars (': Matchen börjar kl 20.00 och kommer att vara i Torpahallen.  Grymigt!

 

Glöm inte att dricka massa vatten idag och imorgon :'D


✔ Great

Grymt rolig träning igår tjejer, vi var riktigt många på träningen - hela 12 st superb (': Efter träningen meddelades vi om att vi nästa vecka ska börja träna med 94:ornas lag för att dem inte har så många spelar. Vilket gör att vi kommer att träna onsdagar och torsdagar istället. Gott för då blir vi av med den sena måndags träningen + att vi kommer att bli något mer folk på träningarna (':

Vi hade även som förslag att vi varannan vecka har tre träningar. Då använder vi den tidiga måndags träningen till bara fyspass istället, vilket vi behöver träna på i laget. Det hade varit roligt om att använda den som en sådan träning. Det är då Christina som har hand om fyspassen, så vi kommer få grym styrka och kondition tjejer :'D

 

FETT BRA , kram kram


✔ Tappade totalt

Ja, tjejer, vad ska vi säga om gårdagens macth mot Lerum? Det var en förväntad tuff match mot serieledarna som har hela 28 poäng i tabellen och vi har 16 poäng. Första perioden spelar vi riktigt bra och vi har ett gott övertag på matchen. I periodpausen leder vi med 2-1 och humöret och tempot är på topp. Men när vi ska in och spela andra perioden händer någonting och jag vet inte vad vi gör. Vi tappar totalt och tankarna är borta i det blå känns det som. Vårt grymma spel som vi hade i första perioden har vi tappat och passningspelet fungerar inte riktigt som det ska. Alldeles för många bollar går i mitten och vi nästan bjuder Lerum på boll efter boll. Trejde perioden ser inte bättre ut och vi fortsätter att bjuda bort bollarna. Vi får även en straff mot oss på grund av spel i målgården, som tur är så sjabblar Lerum bort den bollen. Trots detta så tycker jag att vi kämpar på in i det sista och vi får ta med oss denna ryggsäcken i bagaget och tänka på vad vi kunde gjort bättre.

På fredag är det dags för match igen. Denna gången på bortaplan mot IBK Göteborg, då är det dags för nya tag och det står 0-0 igen. Det är bara att kämpa vidare tjejer. Som det ser ut nu så ligger vi på en delad tredje plats med Backadalen. Om vi vinner matchen på fredag går vi upp och ligger tvåa, kan vara en rolig pepp till matchen (':


Grattis till Veronika och Lerums kapten som blev matchens lirare.



✔ Vinnst mot Eken

Denna helgen har det hänt saker. Serien har vänt nu och i lördags mötte vi Eken IBK på bortaplan. Vi körde en bra uppvärmning och alla var taggade för matchstart. Men när matchen väl börjar så vet jag inte riktigt vad vi gör, kanske var vi lite ringrostiga nu efter julledigheten. För vårt passningsspel fungerar inte alls som det skulle idag och vi tjongade iväg många bollar. Trots att passnignspelet i vissa stunder inte var det bästa, fick vi till några riktigt fina uppspel samt slutspel som resulterade till mål. Slutresultatet för helgens match blev vinst med 8-4, en go seger! Idag var det Vanja som var het på gröten då hon stod för 3 av målen. Även starkt jobb av vår andra målvakt Sofia som idag stod i mål (': Underbart jobb tjejer!


Vill även passa på att säga grattis i efterskott till vår back Jessica som fyllde 20 år i lördags. Hoppas att du fick en härlig och rolig lördagskväll (':




Oh, happy day!


✔ MATCH

Då var det dags att spela match igen efter ett låååångt uppehåll. Hoppas att alla har haft en grym jul och nyår och att alla är taggade inför årets första match som är mot Eken på bortaplan. Samling imorgon 09.30 på pendelparkeringen, taggade och glada (':






Kram <3


✔ Många på träning

Gårdagens träning var grym och vet var väldigt roligt att se så många på träningen. Vi var 16 st som tränade igår, fler än vad vi varit på länge. Det är då träningarna blir roliga, när man kan göra övningar. Underbart tjejer! I helgen är det ju dessutom match mot Eken på bortaplan och det är dags att börja tagga så smått (':

Jag kommer inte kunna vara med på onsdagens träning då jag ska på domarkurs på kvällen. Det är väldigt intressant och bra för man lär sig reglerna bättre inför matcher också. Super :) Ni får gärna säga till om ni också vill döma, hade varit väldigt roligt om någon annan också hängde på. Det är ju som sagt dåligt med domare, så dem är eftertraktade just nu.

 

 


✔ Så mycket bättre

Tjejer, kom igen nu! Det går INTE att träna med 6 personer på träningen. Man kan inte göra Några övnignar, man kan Inte träna målvakten speciellt mycket och vi utvecklas inte. Så kom igen nu och kom till träningarna :'D Det är ju vi tjejer som gör laget och kommer det ingen så blir det inget lag. Peppa varandra att komma. Det blir ju bara Roligare ju FLER vi är, kommer det ingen så blir det inte heller någon rolig träning. SÅ KOM IGEN NU TJEJER!

✔ Då var det dags..

... att börja med träningen igen. Efter ett härligt jul uppehåll så är det återigen dags att köra igång med innebandyträningarna imorgon. Känns mycket bra att köra och jag är grymt taggad, hoppas att ni är det också :')

Jag vill också passa på att säga Grattis i efterskott till vår forward Vanja Bohlin som fyllde år den 30 december. Stort grattis till dig tjejen.




RSS 2.0