✔ It will come soon

Jag ska lägga upp bildern från fredagens spakväll snart tänkte jag, har haft lite annat för mig så har inte hunnit göra det ännu. Men det kommer, I promise (':



✔ Spakväll

Ni har väl inte glömt spakvällen ikväll tjejer? Kl 18.00 ska vi vara nere i Landevis stuga och mysa till det med spa och gott tilltugg. Det kommer bli väldigt roligt och jag hoppas att alla som kan kommer ner (': Vi kommer även att snacka lite taktik snack, vad vi kan göra för att bli bättre eller förändra spelet på planen.

Vi syns ikväll tjejer <3


✔ Sorgeband

På gårdagens match mot Stenungsund pryddes vänster av ett svart sorgeband på damernas armar p.g.a. den tragiska olycka som ägde rum i fredagskväll.

Vila i frid fina änglar <3




✔ Vilken match

Ni är underbara tjejer! Vilken match vi gör mot Stenungsund. Efter att de senaste matcherna har varit kaos matcher kommer vi tillbaka och gör en dundermatch. Trots stor sorg i laget innan och under match, får vi till spelet och vi har taget om hela matchen. Passningsspelet varr grymt bra och vi hade adress på bollen innan vi skulle passa, vi tittade upp. Underbart tjejer! Vinst med 9-1, det var vi verkligen värda.

Grattis till Vanja som blev matchens lirare (':




✔ Svullo

Mitt finger har blivit svullo. Efter att ha fått ett hårt slag på pekfingret har det svullnat upp som bara den. Kändes ingenting efteråt eller på vägen hem. Men nu på kvällen svullnade det upp till en pingis boll typ. Antar att det är en lite kraftigare blödning bara, än så länge kan jag röra det nästa fullt ut.

Onormalt

normalt







✔ Tungt besked

Idag kom vår käre tränare Rasmus "Coach" Rally" Sandberg med ett tungt besked till oss. Detta är hans sista säsong som tränare hos Landvetter Wings Damlag, orsaken var av olika anledningar. Vi tycker att det är väldigt tråkigt att du lämnar oss Rassmus <3 Men om man ser på den tiden du har varit hos oss så har det varit väldigt roligt att ha dig som tränare. Du har givit oss god energi till laget och du coachade oss när vi vann hela serien samt alla matcher, något att vara stolt över. Vi hoppas att du har haft det minst lika roligt med oss (': Du får allt ta och heja på oss nästa säsong.


Rasmus "Coach" "Rally" Sandberg - vi kommer saknar dig <3








✔ En lite skada

En lite skada som man får från innebandyn är att man alltid använder sig av långa strumpor, i alla fall jag. På idrotten har jag alltid lite längre strumpor för att jag känner mig lite naken annars. Det är samma om jag ska träna i någon grupp, de långa strumporna åker alltid på. Men det är inte bara för att det känns bättre så, utan också för att det känns konstigt att ha på sig korta strumpor när man tränar. Jag kan verkligen inte träna utan de långa strumporna, det blir ingen bra träning då jag känner mig obekväm.

Kanske ser det konstigt ut, men jag kan inte träna utan mina långa strumpor <3


✔ Katastromatch

Ja, tjejer vad ska vi säga om söndagens match mot Herrestad? Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, har knappt några ord för denna matchen. Herrestad hade 1 poäng i tabellen och på papperet så var detta en solklar match för oss att vinna. Men vi hade inte många spelare som kunde vara med på matchen vilket resulterade i att vi bara hade 4 avbytare att avlasta med på bänken. Domarna var katastrof då dem inte riktigt vågade blåsa i vissa situationer (jag kan förstå dem numera) vilket inte gjorde saken bättre för vår del.

Man kan säga att vi tappade kontrollen över matchen totalt och vi lyckades inte alls ta tag i det under matchens gång. Vi lyckades inte hålla ihop spelet och samarbetet riktigt vilket resulterade i att matchen slutade med förlust. 3-1 på bortaplan mot Herrestad! Nu har vi bara två matcher kvar att spela tjejer och det är ett tufft motstånd vi kommer möta. Jag kan inget annat säga än att vi måste ta oss i kragen och köra järnet de sista matcherna nu för att vi ska kunna hålla oss kvar i divisionen. Jag vet att vi kan spela så mycket bättre än vad vi gjorde i söndags, vi kan om vi vill tjejer. Vi har det i oss, men vi tar inte fram det riktigt fullt ut.

Ni är ett grymt lag tjejer, glöm aldrig det!


✔ Tack för kommentaren

Jag såg att vi hade fått en kommentar från Älvstrandens damlag, tackar så väldigt mycket för det positiva och tackar för en go match mot er. Roligt att ni tyckte om arangemanget och matchens lirare :')

Johanna, Älvstranden; "Hej tjejer. Vill bara tacka för ett väldigt trevligt arrangemang igår vid dam matchen, och trevligt med pris till matchens lirare. Ni kanske kan hälsa det till de ansvariga. Vi hade flyt igår, men ni har ju framtiden för er. Lycka till i resten av serien. Mvh Johanna i Älvstranden"


RSS 2.0