✔ Suprise

Gårdagens match mot Lerum var både bra i vissa perioder och lite sämre i andra. Men jag tycker att vi kämpade på bra och vårt spel fungerar som det ska. Det är ibland när vi rör ihop oss till en gröt då vi släpper allting och går tillbaka till vårt gamla spel. Men jag tycker att vi tar oss bra ändå. Förlust med 4-3 till Lerum blev det, men resultatet visar bara på att vi ligger på deras nivå. De är favorit tippade i serien!! Första perioden spelar vi otroligt bra och den slutar med resultatet 1-1. Dock förvillar vi oss lite när andra perioden börjar och vi tappar vårt spel vilket leder till att Lerum vinner den perioden med 4-2. När sista peridoen inldes skärper vi till oss och vi får tillslut igång vårt passningsspel igen och tar tag i matchen. Sista perioden vinner vi med 1-0, men det räcker inte till utan Lerum vinner matchen.

Jag tycker ändå att vi kämpar på bra tjejer, vi har tagit ett stort steg denna säsongen. Upp med positiviteten i laget och peppa varandra under matchen. Vi har dock får man tänka på att alla kan ha en dålig dag ibland och humöret kanske sjunker under ibland. Men försöker man så är det bra nog :')


Grattis till vår underbara målvakt Sofia som blev matchens lirare tillsammans med Lerums målvakt. Det förtjänade du Sofia :')



Ni är grymma, c",) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0